RISTORANTE PIZZERIA GIORDANO

RISTORANTE PIZZERIA GIORDANO Ciao a tutti!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 289 beoordelingen
8 dec 2019 om 7:45 Het was weer heerlijk!
7 dec 2019 om 21:17 Thanx buurman
7 dec 2019 om 13:17 De crostinis weer zatten los in een doos en vielen ze nogmaals helemaal uitelkaar. Erg jammer. Zeker as de smaken dan mengen. Zou je kunnen voorkomen door ze in aparte plastic wrap te verpakken...
5 dec 2019 om 0:20 TOP eten en vriendelijke bezorging!! zal zeker vaker bestellen, ik plaats niet gauw een beoordeling maar vond dit er wel 1 waard!!
5 dec 2019 om 0:17 Het Eten was weer erg lekker, de bezorging was ook top! Zeker een aanraden voor de volgende keer weet ik waar ik weer moet bestellen.!
4 dec 2019 om 20:50 De beste!
4 dec 2019 om 17:30 Ik heb Giordano al meermalen beoordeeld, maar laat ik nog maar eens mededelen dat het mijn favoriete Italiaanse bezorgdienst is in Amsterdam.
4 dec 2019 om 2:07 Pizza koud! Brood was zo hard dat je iemand ermee zou kunnen dood maken.. champignons vol met olie het was een drama ! Wauw
2 dec 2019 om 20:40 Heerlijk eten en de beste bezorger ooit. Daarbij ook nog is heeeel veel eten voor maar €7,50
2 dec 2019 om 17:28 Spaghetti Boscaiola. Heerlijke spaghetti met room, kaas, ham en doperwtjes. Het restaurant bezorgt pas vanaf 17.45 uur.
30 nov 2019 om 12:53 Was sent a pizza with tuna instead of capers despite the right order being on the receipt which was upsetting as I generally don’t eat meat